Repeat scan

As salam mamy. Sebelum ni saya pernah bleeding masa 5w5d. Doc ada bg ubat kuatkan rahim dan tarikh utk saya repeat scan masa 7w3d. Jd, smlm sy repeat scan, msalahnya bila scan xnampak kantung lgsung. Sedangkan scan yang lama nmpak kantung dah. Mamy2 kat sini pernah tak jd mcm saya? Saya bleeding agak lama semggu lebih bru darah berenti , tp masa bleeding xkluar darah yang berketul pun.

2 Balas

Keep followup kat klinik. Sebab hanya doctor yg boleh bgtahu apa jadi kat kantung baby tu.

Scan perut or tvs? Guna tvs baru boleh konfirm macam mana