Darah spotting asik keluar

Assalamualaikum semua..Sy ad kuar darah spotting..dh g klinik bln lps..doc kata ad bby tp kecik lg n dlm rahim bknnya Luar rahim..doc ad bg ubat utk kuatkan rahim..Sy ad bby yg bru 2 thn tgh lasak..mmg elakkan utk dukung die o wt keje² berat ..nk tnya mmg normal ke klu angkat berat sikit o tunduk membongkok darah spotting yg coklat tu akan kuar bnyk? Sy bru 6 week minggu ni klu ikut yg doc scan

1 Balas

Wasalam. Sye skrang pregnant 8w1d, ade kuar darah spotting jgak tapi bkn selalu. Doc kate normal sbb kandungan masih baru tapi kalau darah tu kuar byak n berlarutan, sis pergi klinik balik. And sis kena byak berehat..

5mo ago

Tula Sis..tp klu Sy rehat d panjatnya hbs badan Sy ni..🤦🤦..jnis x blh tgk Uminya rehat..hjng bln ni bru nk g scan blik harap Masih ad rezeki utk Sy..Sy mkn asid folic jenama Life Sense..kwn syorkan