bleeding or spotting?

Minta maaf banyak2 gambar kurang myenangkan..kalau pendarahan mcm niy kira spotting or bleeding? Bru jer jumpa dr smlm kne repeat appoinment lg seminggu.. kalau mcm niy perlu risau ke x? Sy xda pgalaman mcm niy.. perut ok x sakit pape pun.. smlm bru lepas masuk ubat ikut bawah sebb keputihan. Skrg tgh consume ubt kuatkan rahim selama seminggu..6w3d smlm scan dr kata bby okay.. hurmm

bleeding or spotting?
2 Balas

Implementation ... Jangan jak colour merah terang... Sya masa 5w pink colour..

4y ago

Ok thank you

Kalau fresh mcm ni mcm bahaya sikit. Kalau cokelat2 ok lagi.. tanya doc x

4y ago

Harap3 semua okay la hendaknya. sedikit sebanyak risau jugak. Doakan sy ye awak