Kena Marah

Td appointment nurse & doc.. Jumpa misi blm ddk dh kena marah sbb berat tak naik2.. Siap dia tanya.. Awak diet ker? ? Terang2 kot tulis kat sna saya gdm.. Awak x ikut apa dieticians ajar ker.. Kalau x ikut bsp xkn cntik mcm tu misi ui.. Tnya ni itu.. Dia ckap lg dpt nutrition ka bby klau mkn mcm ni.. Nnti bby terbantut.. Saya jwp klau saya mkan lbih2 bkn berat jer yg naik dgn gula2 skli.. Dia plak ajar mkn yg grill..brokoli.. Tu kn mkanan shat.. Mmg xnaik la berat.. Masok bilik doctor trus ngs.. Nsb doctor jns yg fhm.. ??? Kenapa la blh jmpa misi from hell hari ni ??dia xtau ke diet ibu gdm.. Dia xtau ke ibu gdm mmg jga makan.. Dia xtau ke tu mmg normal.. Yg lain ok jer siap blh gurau2.. Unlucky day ??

23 Balas

Saya pernah kena marah dengan nurse..keluar je dari jumpa nurse tu, terus menangis non stop sampai jumpa doktor..kecoh la staf² dlm klinik sebab saya nangis beriya..

5y ago

Bgs sis.. Biar doctor tau.. Org mcm tu x layak jd nurse.. Apa hak dia nk marah kita.. Nk nshat pun blh jer lmbut2 kn.. Dia mrah2 pun pointless..

Adukan dekat kkm.laman web kkm jika nurse berkasar.saya pun camtu jugak dulu nurse selalu marah sebab berat badan turun Dan Saya GDM on diet.

5y ago

*apa

Ganas jgak nurse to.. Dekat srwak nih nurse dia smua lyan baik2x jae.. Hb turun naik,berat tak naik pun dia tak mrah2x dia ckp elok2x jew😊😊😊

5y ago

Tok pun swak sis 😂😂 misi nok lain smua ok.. Nya tok jk tang spoil 🙄🙄 overr

Saya pula kalau berat turun dorang OK je. Tp kalau berat naik hbs la kena ceramah. Nanti sis makan depan dia, senang...

5y ago

Aah.. Lps dpt nombor giliran makan la Sambil2 tggu nombor kena pggl. X pun kalau appointment ptg kul 2 dtg la kul 1.sis makan la sementara tggu daftar tu. Time tu kan nurse lalu lalang.

misi sy pula rude sgt.. buka buku je trus sy ke swasta.. smbung bklinik kat swasta.. x nak drama kmudian hari..

5y ago

Ada jga fkir2 nk ke swasta sis tp msh lg nk positive.. Sbb x smua misi mcm dia🙄 anggap jer dia bala yg dtg & pergi 😂

Sy faham perasaan sis..sm mcm sy..penah nangis sb kena marah dn diperli2 di kk..

5y ago

Tula.. Haritu jumpa sister jga tp plak mcm ni.. Nk nshat xslh.. Mmg dh tgs dia kn tp xyah la kasar2.. Nada sinis.. Kasar snis2 apa yg dpt? Gdm hilang berat naik ke? 🙄

Haha..dh sruh diet..mmg la brt xnaik..alaaa..sengal🤣

5y ago

Kannn 😂😂 kalau x ingat pregnant mmg ng tonyoh2 jer dia msa tu 🙄 mrah kita mcm kita bkn manusia mcm dia..

Datang bendera jepun🇯🇵🇯🇵🇯🇵🤣🤣🤣

5y ago

🤣🤣🤣

Misi ad masalah rumahtangga kot...

5y ago

Nk monopose agak nyer 😂😂 4 dh msi saya jmpa smua ok.. Siap blh gurau2 lg.. Yg ni mmg from hell la..

Sabar yer sisssssssssssssss 🙃

5y ago

Yerrrr sisssssssssss