mommies

Rase blh tension dgn sn n misi kk ni .. dgn certaun pakar yg taknak dengar pape terus naikkan dos insulin .. ade moms yg ade pengalaman gdm kate dkt2 due mmg bacaan bsp caca marba .. just kne control mkn .. tp takkan la sn n misi yg pengalaman bertahun2 ni xtau bende tu ? Blh tak saman sn or misi yg slalu ugut " kalau bla bla bla nanti baby mati " Now dah masuk 35w n btl ke sometimes baby kurang gerak bile dkt due ni

1 Balas

Sy #39w baby masih aktif gerak sis. Sblm pukul 4 dah cukup 10kick. Tapi sy xda gdm