Kena Marah

Td appointment nurse & doc.. Jumpa misi blm ddk dh kena marah sbb berat tak naik2.. Siap dia tanya.. Awak diet ker? ? Terang2 kot tulis kat sna saya gdm.. Awak x ikut apa dieticians ajar ker.. Kalau x ikut bsp xkn cntik mcm tu misi ui.. Tnya ni itu.. Dia ckap lg dpt nutrition ka bby klau mkn mcm ni.. Nnti bby terbantut.. Saya jwp klau saya mkan lbih2 bkn berat jer yg naik dgn gula2 skli.. Dia plak ajar mkn yg grill..brokoli.. Tu kn mkanan shat.. Mmg xnaik la berat.. Masok bilik doctor trus ngs.. Nsb doctor jns yg fhm.. ??? Kenapa la blh jmpa misi from hell hari ni ??dia xtau ke diet ibu gdm.. Dia xtau ke ibu gdm mmg jga makan.. Dia xtau ke tu mmg normal.. Yg lain ok jer siap blh gurau2.. Unlucky day ??

23 Balas

Berat badan naik pun kena marah , berat badan maintain pun kena marah . ape yg nurse nak sebenarnya kan .

5y ago

Kann.. Nanti lbih2 naik pun kna sounds.. Ok la if smua shat.. Mcm ni gdm smua serba slh.. Dia xpkir ke.. Ckap main lepas jer.. Dia shat walafiat kot msa pregnant dlu tu ya xphm.. Hnya ibu gdm jer tau mslh ibu gdm yg lain..

sbar jela sis.

5y ago

Yg ni dh byk dgr komplen mmg jns mlut koyak rabak skit 😂

misi kadng² over dari doctor, kalu luck dpt yg baik .... xsemestinya kurus@ berat xnaik , baby dlm kandungan pun xsihat .. yg penting Bak kata doctor Saya baby kena ckup zat Bru sihat😉

5y ago

Tu la sis.. Doc ckap ok jer.. Normal la brat x naik dh kita jga makn.. Gula pun cut.. Kdg2 plek juga.. Misi ckap lain doc ckp lain.. Dieticians ckp lain.. Xtau nk dgr yg mana.. Misi ska kot kta gdm on ubat 🙄🙄