Baru kawin tapi terus pregnant

Tarikh last period: 8/2 kawin:16/2... Skrg dh 16 weeks... Biasa org lain xpercaya but saya family sendri xpercya😌...Diorang igt saya pregnant sebelom kawin...penat nk jelaskn,kdg2 jdi nk nangis sbb family sendri xpercaya... Ade yg pernah dpt situasi cmnie takk?? Camne bleh preg sebelom kawin sbb xbuat ape2 pom..bila kena tuduhan cmtu Allah sakit rasa nye... Bila ckp kat suami,suami just gelak sbb dtg mna nye preg sebelom kawin xde buat hubungan ape2 pom...

37 Balas

Kalau sy xdenye bgtau exact week. Ckp je baru 3 bln camtu.. setel

x kn family x thu maksud "bunting pelamin"?

x pe la sis aggp je la dyorg x tw kira..

Bunting pelamin. Tahniah 🥰🥰

org dlu2 pggl bunting pelamin ni

tu nama nya bunting pelamin..

alhamdulliah rezeki awak