Tentang braces

Nak tanya . Kalau baru pregnant then sy dah lama pakai braces dari sebelom kawin. Bila dah pregnant boleh pakai lagi ke atau kena marah dngn nurse ya?

2 Balas

Boleh je, saya pun pakai braces tak cabut2 dari awal pregnant sampai bersalin. Cuma dr suruh jaga elok2 gigi setiap kali lps makan bersihkan mulut. Mmg sgaja jgk tak buka sbb nk elak gigi hilang waktu pregnant huhu

Boleh jika tanda sebarang masalah. Better awak dapatkan nasihat doktor untuk apa² kemusykilan.