Ini tanda bersalin ke?

tarikh due saya semalam 31/1 . pagi tadi 1/2 ada keluar lendir dengan darah . adakah ni tanda bersalin sebab saya tiada rasa contraction lagi .

Ini tanda bersalin ke?
25 Balas

seronok nye.. da x lama tu nk jumpa baby 🥰 sy pn smua kluar tnda mcm nie.. air ketuban smua doc nurse yg tlg pecah kn.. klau kluar tnda cm nie, sronok sgt rasa hati nie taw.. semoga dipermudahkn urusan bersalin ye..

1y ago

betul , rasa happy sngt tak sabar nak dapat jumpa baby , aamiin terima kasih atas doanya 🥰