Ini tanda bersalin ke?

tarikh due saya semalam 31/1 . pagi tadi 1/2 ada keluar lendir dengan darah . adakah ni tanda bersalin sebab saya tiada rasa contraction lagi .

Ini tanda bersalin ke?
25 Balas

itu tanda kena nikmati tidur lena2 dulu, nti baby datang kena fokus baby🤭🤭🤭😍 enjoy ur journey mommy

Ibu ibu di sini doakn sy cepat bersalin , due 10/2 . smpai skrng masih tk de tanda lagi terima kasih

1y ago

mohong ibu kat sini doakan Sy juga ya.. due 15.2.. xde Tanda ape2 LG... risau lak..

Yaa segera ke hospital yaa sbb overdue kan..😊

semoga di permudah segala urusan sis amin

Ya ni dh tanda nak bersalin.. blh cuba cek jln dulu di hospital..

semoga dipermudahkan segala urusan sis Aamiin 🤲

dh boleh terus prgi hos kalau dh ada darah

klu Rasa lain trus g klinik or spital sis

klu dah overdue baik terus ke hospital

Sy kluar mcm ni lah ..trus bersalin..