Confusing! Help me

Tarikh 2/10 & 3/10 saya test upt waktu pagi dan semua faint line. Semalam 7/10 sy test tengahari pun masih samar. Hari ni 8/10 pagi saya check tak ada line. Tapi malam semalam mmg ada over intake fluid sbb saya makan pedas. Due period pula 4/10 tapi haid saya tak teratur.. hmm confuse dn risau sgt. Saya kerja berat jd kalau boleh nk tunjuk la upt kt boss yg sy preggy tapi upt samar sgt. Nk beli yg mahal tak ada bajet. Nak pergi klinik tak boleh cuti 😭😭 ada cadangan tak apa sy perlu buat? doakan saya ada rezeki cycle kali ni..

5 Balas

selagi belum turun darah, layan badan awak macam pregnant. keep testing every 2 days. kalau kerja tu dah biasa buat, badan dah biasa, tak ada masalah nak teruskan. cuma jangan push diri sangat. banyak minum air, rehat bila perlu, jaga posture. kalau boleh, bagitahu je kat bos awak suspect pregnant, sebab memang dah delay period kan.

sy pernah jadi mcm tu..sy p cek klinik..doktor kata chemical pregnancy..pastu doktor bg ubat nk suh dtg period..after 10 days..darah period kluar mcm biasa..

Mmg kne g kk . Sy pom faint line,gune yg mhl pun sme. Smlm g kk ckp prt sy ksong.

6mo ago

Sy last period 3/10

check blk lps smggu, mgkin masih awl

Ni bulan 10 ke 11?

6mo ago

oooo ye baru perasan. bulan 11 sis