UPT SAMAR FASA DPO

Boleh share tak experience korang TEST UPT tapi samar-samar. Belum delay period, antara DPO 10-12 😊 Yg terkini, UPT awal lagi tadi. Mcm mana? Risau sbb line samar je

UPT SAMAR FASA DPO
5 Balas

Sy pun td jam9 sb bdn & muka panas, loye & pening.. saja test naik line pink, on clomid skrg Dpo9.. Moga Allah kurniakan zuriat buat kita yg TTC.

sis nk tnya. yg ni. sis ade rezeki baby tak? saya pon samar mcm ini. nampak taknmpk. period lagi 3hari

x bpe npk sgt sis..msih smar2..sis try lg..or sis bli clear blue..yg tu sng dtct

3y ago

kira ank fist ke sis?x pe nti ade tu rzki sis..insyaallah

hi sis, mcm mana ya? confirm pregnant ke kalau mcm ni?

samar lagi