Line upt terang dari control

Test upt 8/10 Tarikh jangka period 8/10 Ank pertama upt x terang mcm ni, excited sy tgk terang bnderang.. ada yg berpengalaman? #ingintahu

Line upt terang dari control
6 Balas

Sama mcm sy terangnya..btol excited tgk sbb tggu..tapi bila g klnik scan xnmpk lg..bile test upt klinik jd samar2..so doktor ckp mayb dlm 3@4 mnggu baru

1y ago

Rsa mcm normal kot..sy hr tu mcm samar2 kantungnya..next week svan tvs clear kantung tp kosong..

Tahniah, Alhamdulillah lebih kurang saya je. Saya dah check klinik smlm. Kandungan 6 minggu. Baru 1.6cm baby

Tahniah puan..semoga baby sihat membesar,doakn sya y tgh ttc..

2y ago

Aamiin Allahumma Aamiin in Shaa Allah mudah2an. yakinlah Allah akan bagi tepat pada masanya. waktu yang paling terbaik.

masyaallah alhamdulillah tahniah puan. entah2 kembar kot 😍

1y ago

update sis.. line trg mcm tu cnfirm twin ke sis 😍😍

tahniah mommy

tahniah mmy..