Nak tanya. Saya tengah demam panas plus sakit kepala. Boleh ke makan ubat paracetamol?

Tapi semalam dah makan dua biji actifast

3 Balas

sebaik nya demam pergi klinik atau hospital sis..saya pernah demam masa anak ke 3, dorang suruh refer hospital terus sebab bahaya kalau ibu mengandung demam.. effect kat baby katanya.. sudahnya saya kena tahan kat zon kuning semalaman, masuk air 4 botol baru dapat balik.. sebab masa demam nadi laju sangat..

better cari paracetamol 500mg. kalau panadol risau ada bahan tambahan. sebab panadol tu just brand kan? paracetamol memang ada dalam panadol cuma kena check kot2 ada content lain selain paracetamol dalam tu..

sis tengah pregnant ka? kalau ya,lepaa ni jgn makan actifast lg ya. makan panadol biasa yg 500mg tu 2 biji sekali makan.