demam dan selsema

nak tanya, mommies ada tak yang kena demam selsema masa preggy? sy dah pergi klinik. tp ubat tak lut. nk tidur malam sangat2 susah. tidur kena duduk. bersin2 sampai hidung dah luka.. doc bg ubat paracetamol dengan fedac tablet (ubat selsema) tapi sehari sekali je makan. cuma memang tak beri kesan lsg dekat sy. nak makan lebih takut pulak. cuma sy nak tau, paracetamol kita boleh makan minimum berapa biji ya sehari?

1 Balas

Try nasal spray, insyaallah selamat sikit dari ubat ubatan. Saya guna yang brand baby punya sterimar. Beli kat pharmacy je ada jual