Boleh tak makan paracetamol ?

Hai, mau tanya boleh tak makan ubat ni ,sbb kepala sya terlampau sakit disebabkan demam, tolong sya pleasee

Boleh tak makan paracetamol ?
6 Balas

boleh yang lain xboleh sbb saya baru lps jumpa doc sbb migrain,dia bagi ubat ni,painkiller jgn mkn..pstu ada lagi saya lupa apa bnde

Boleh..Hari tu Dr bg 2 papan dekat sy..makan 3 kali sehari..tapi sy makan 2 kali je pagi dgn mlm..huhu

boleh jer mkn tapi ikut prescription doktor asal jngn ambik panadol @ ubat tahan sakit lain

Boleh. Ikut dose ya. Ubat lain2 xboleh tau (actifast, soluble, painkiller)

doctor cakap pracetemol boleh..tp klau ubat lain kena tanya doctor dulu..

Paracetamol boleh tapi ikut dos