22 weeks

Tapi kenapa rase bby bump x besar eh ?? Buat Growth scan baby ok membesar ikot weeks..tapi mumy punye perot mcm xberapa nk besar.. Teringin nk perot besar ?

2 Balas

Sy cek up masa phujung khamilan dlm 38w+ gitu....smbil tgu turn kena panggil sembang2 ngan ibu2 dluar diorang ingt sy bru 5bln😂 pdahal dah tgu hri...skrg preggy anak kdua dah 23w+ pun sm..prut cam xda..hehe.. tp scan alhamdullilah baby mbsr ikut usia kandungan

Sy smpi bersalin x nmpk bby bump😊