first bby

18weeks tp still tak nampak bby bump Mungkn sebb bnyak lelemaks kot ? Weeks keberapa bru nampak perot ni?

2 Balas

ikut ketebalan kulit perut kita sis 😅 mcm sy, perut 4 bulan pun org still tnya preg ke msa gi klinik sbb xnmpak. perut nk masuk 6 bln baru nmpak besar. tp lepas bersalin, alhamdulillah, perut sy xde la buncit mngelebeh. 😆☺

Sama la sy, dh 17 weeks pun still x rasa apa2 pergerakan baby...heheheh.. maybe sbb kulit perut tebal sama...