Perut kempis

Hi korang. Minggu lps sy kena kencing kotor smggu. Masa tu mmg perot sy buncit sgt2 dan keras. Sy ingatkan sbb pregnant jgk perut membesar. Sy bru 11 weeks. Lps hilang kencing kotor tu perut sy kempis balik. Mcm2 sy pikir. Baby okay ke x. Sbb kempis mcm xde baby😅 xde baby bump. Normal ke tu eh risaunya. Hari pertama kena kencing kotor tu dh scan. Baby normal. Tapi lps tu xscan lagi dh

1 Balas

Normal. Salah 1 sebab kencing kotor pundi kencing tu penuh, keluar air kencing sikit2 kan. . Bila dah rawat, lawas... Lega.. Gitu. Berpengalaman juga. 😅

9mo ago

Aah seksa betul keluar kencing sket2 🤧 Alhamdulillah skang dh lega. Nikmat dpt kencing 🤧