baby macam x aktif

ari ni genap 20 weeks tp ari ni terase sgt mcm baby x aktif .. sye da stress lebih drpd 2 mggu .. smlm ade gaduh besar dgn suami smpai jiran semua dtg . .tp ari ni terase baby x aktif lgsg .. perot pon rase x tegang ..rase mcm kecik dan lembik perot ari ni .. perlu ke sye pegi scan ..

1 Balas

Lebih baik pergi klinik sis, scan tgok keadaan bby kalau rasa risau

5y ago

mmg tga risau hari ni .. dr smlm mcm ni .. ari ni pon same ..