Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

cuma demam sehari je 😅 tp sy mmg pantau tarikh period guna apps. sy mmg planning nak baby masa tu. bila dah demam tu terus sy cek opk (test subur) sbb masa tu tak beli lagi test pregnant. bila test sy pelik tgok subur lagi sbb dlm bulan tu sy dah lepas time subur. so sy syak sy pregnant la. due period belum smpai lagi 4 hari cmtu tp sy dah tak sabar nk test. bila da lepas due period tu bru sy beli test pregnant. mmg betul la sy pregnant. skarang baby tu dah 8m❤️. anak 1st sy pn sy tau pregnant dulu sblom due period.. cara sama 🤭