Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

cepat mengah, ingat badan naik, pastu jalan sikit penat. ada satu malam loya bau badan suami pelik tapi buat2 taktau. pantang nampak bantal memang tido cuma tergerak hati nak test nampak perut cam buncit gitu dan bila angkat berat rasa perut mengeras lepas tu check upt positif terus takbuat kerja berat. 2 minggu sebelum check makan nenas 2 jurai sikit je sakit pinggang sakit perut padahal sebelum ni ok je. Alhamdulillah baby kuat walau mak dia sebelum tahu suka angkat berat