Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

sy sblm cek upt . mmg langsung tkde simptom sbb masatu bru 3mggu kena chemical pregnancy . so tak sangka dlm masa cepat pregnant blik . husb sy mual smggu , mkn je muntah . demam . sy ? dok tunggu time nk priod lepas gugur 🤣 jd pelik asal dia mual muntah bagai . cek upt ehhhh samarrrr . esoknyaa cek blk .. dah terang skit 🤣 mulaa laa fobia takut benda sama brulang . sy mmg tkde rasa langsung simptom pape . elok jeeeee . scan 4w nmpk kantung kecik je . 5w bru start alahan . alhamdulillah skrg dah 6bln .