Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

saya seminggu sebelum period tu start sembelit. Hampir hari2 susah nk membuang 😅 masa tu dh rasa pelik dh, lepas tu asyik nk mkn je. lewat mkn sikit je rasa pedih perut. selepas sehari lewat period terus check nmpak samar2..lepas 2 minggu try lagi alhamdulillah terang dh line. Minggu ni tgh tunggu nk pergi scan dgn suami. Mohon doa dari semua ye semoga baby sihat 😊