Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

Saya miss period seminggu, cek UPT -ve. Saya ingat dah gemuk, berat badan naik, saya puasa ganti puasa direct 5 hari. Lepas 5 hari, perut sakit macam nak period, breast sakit macam bengkak, penat sangat²..loya, mual, nak muntah semua ada.Letak kepala, memang tido, hilang selera makan, cramping kat ari²..cek balik UPT naik 2 line terang. Gi klinik, scan nampak kantung..lepas 2 minggu repeat scan, nampak baby. Alhamdulillah dah masuk 30 minggu usia kandungan ❤️❤️