Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

aku breast sakit sngt , demam on off , slesma , batuk , cram betis , 1hari sebelum tarikh period cek upt , 2 garis yg 1 samar2 , petang ke klinik swata scan , di syak ektopik , esok scan lgi dkt hospital kerajaan, kena suru 2minggu lg baru scan , kelmarin scan , syukur normal kandungan , tapi ada cyst 2ketul , huhu , kena tggu 2minggu lgi baru scan lagi , dalam gembira ada duka juga 😮‍💨

11mo ago

Nnti updted tau sis mcm mna keadaan jnin kalau ad cyst tu