Apakah tanda² anda mengandung sebelum delay period? Boleh ceritakan pengalaman tak?

Tanda awal mengandung sebelum delay period

52 Balas

kepenatan.. mengantuk sungguh2..selera mkn.. pinggang rasa x sdp sngt..pastu breast sakit tp x sangka la mengandung sbb period saya mmg jenis sakit.. cramp perut saya jenis pms, period pain mmg kaw2 tp waktu tu xsangka mengandung.. instinct tiba2 mcm xnk pakai ketat dkt bahagian perut tu.. mcm jeans ketat2.. haha tiberrr plak kan..tup2 delay 1 hari ja.. check2 upt positive.. pastu strt kena covid masa kandungan 4weeks.. 5weeks strt morning sickness smpai masuk trim 2nd.. alhamdulillah pengalaman sungguh