salam semua..sy nak tny ada x mummy dlm yg ada experience mcm sy check upt -ve tp scan doc ckp ada kantung dlm pengiraan pregnancy 6w5d..ibu is confuse

takut sy frust nanti

3 Balas

sis cmna? sis pregnant x? saya alami benda yg sama..upt -ve tapi scan nmpk air ketuban.. setakat ni xda bleeding lagi

Scan lagi betul... UPT tu ikut paras HCG dlm badan. Kdg2 paras HCG rendah so tak boleh detect

5y ago

oh ya ka sy takut kecewa sbb doc minta dtg lg 29/6 ni utk scan sekali lg

sy tngh alami..cek upt 2kli -ve. .tp scan ad kntung. ..tp hrini kluar cmni

5y ago

Aamiin. .harap awk pon segalanya berjalan lancar n selamat. .