confuse

Salam sy nk tanya,sy dh lebih 2mggu xperiod tp bla cek upt -ve..sy confuse preg ke x sbb takut ada mslh lain je..ada x momies yg pernah alami mcm sy

1 Balas

Kalau xd spotting. Xd bleeding. Xd sakit yg kuat kt abdomen means tu hanya mslh hormon kalau x preggy. Kalau kandungan luar rahim pn still upt tu +ve.

5y ago

Yeke..risau jgk sbb xperiod tkut ada mslh lain..sblm ni preg xpnh ada spotting or bleeding..lgpn sy bru 3bln lps ggur