takut

takut rase nye klau terpregnant sbb anak bru stahun lebih,bkn ape, anak still lagi dlm fasa buas kan,huhu. dduk plak ngan mentua,umah ade tangge sane sini. so nk kne slalu kejar si kecik tu ,sbb takut jatuh tangge. die pun slalu nk dukung,berat pun dah 12 kg,xlarat nk angkat dh. tpi x angkat krg nangis. pantang nmpk sye baring, lompat2 atas perut sye, kne lanyak je ngan anak. ? takut klau preggy nnty effect plak kat adik dye dlm perut. tapi hubby suruh branak lagi. skrg tgh ttc. ibu2 smua mcm mne handle situasi mcm ni ? ?

1 Balas

Bgtau husband belum bersedia. Husband tak rasa penat ke jaga anak tu? Bagi dia jaga sorg beberapa hari. Baru tau.

5y ago

Susah la mcm tu sis.. Baik jgn tambah anak dulu kalau mcm tu.. Baik mintak perancang di klinik.. Mmg susah duduk dgn mentua kalau suami mentaliti raja.. Jaga diri sis.. Elakkn pregnant. Buat anak pun, sis yg susah nnti.. Mengandung sambil jaga anak.. Bukan ditolong.. Huhu . Sabar ya..