Skip appoiment

Sye dh bukak buku pink tpi lmbt la ritu pastu patutnye kne gi appoiment 3 hb ritu tpi sye x gi sbb x pasti tarikh nye sye tnye kwn die kata ade appoiment 3 hb ..pastu sye try call klinik untuk reschedule appoiment sye tpi x dpt ii nk pergi walkin susah sbb xde transport..husband pulak susah dpt cuti klau nk cuti kne ade bukti appoiment tu...so cm mne eh xpe ke klau x pergi appoiment? Nnty nk bersalin akn jdi mslh ke?

2 Balas

Sekarang ni awak dah berapa week? Buka di KKIA ya? Macam mana ya nak cakap, yang pasti appointment antenatal ni wajib pergi. Kalau tak, maklumat awak tak lengkap dan macam mana nak tahu progress kandungan awak. Area rumah awak takde coverage grab ke?

11mo ago

Minta tolong family atau jiran terdekat awak. Tak pun call sampai dapat. Hari hari kena call. Sebelah pagi call, sebelah petang pun kena call kalau tak angkat jugak.

Biasa klau nk reschedule call je..sy ada dua kali tak dpt pegi tarikh yg diberi sbb ada emergency..bila call tu dia akan bg tarikh baru..call je smpai dpt..