ubat

Takpe ke kalau tk makan ubat yg nurse bagi tu? Sbb saya dah 4months, loya baru ja hilang, bila makan ubat mmg dh xblh nak makan ap² dah.. Asyik nk muntah.. Saya makan skli je pastu smpai skrg tk makan dh ubat tu ?

9 Balas

Sya pon mcm tu bila mkn 3 sekawan tu...iron,foloc acid dgn bcomplex jd muntah2...last2 sya p tukar ke ubat tmbh darah yg ada 3 sekawan tu namanya MALTOFER...isap2 rasa coklat masam manis jak rasanya...senang kerja...hb pon cntk naiknya n mainten jew...try la mkn ubat MALTOFER tu...insyallah berkesan dgn momy to be...semua ibu mengandung majoriti mkn ubat MALTOFER tu..