Mohon bantu saya 😥 baru dapat call Dari kk result Gula 9++ Dan katanya tinggi dia nak 7++ ja.

Tak tahu nak control makan macam mana lagi, before check benda2 Manis tak sentuh pun coklat kek air Manis 😭 sekarang alahan pun mana ada Teringin manis2. Cuma suka makan buah, yogurt Dan minum sunquick Oren masam . Adakah tu kandungan Gula tinggi? Kandungan baru 10weeks 6hari. Down nya rasa 😞

12 Balas

sy sangkut gdm masa 28w, minum air gula kali ke 2..lepas 2 jam tu 8.3 bacaannya 😬kena buat bsp sebulan skali..gdm on dc 😊in sha Allah, control makan je mommy 😊

2y ago

Allahu itu la, Cuba juga tak nak stress , tapi sampai tak tahu beza mood ke laut ni sebab mabuk atau sebab tak boleh terima result Gula adudu , In Sha Allah terima Kasih kata2 semangat. Aamiin Aamiin Ya Mujib, mudah mudahan moga ada hikmah nya . saya Cuba enjoy