just sharing

tak tahu lah apa nasib aku ni... duduk rumah MIL, tak disayangi . ni nk due dah ni . berpantang pun confirm2 lah xde org nk jaga . semua kne buat sndiri . stress.... hmmmm... xde tmpt aku nk luah. xde tmpt utk aku share benda ni . kadang aku rasa mnyesal . menyesal kawen tp xpastikan bakal suami aku tu ada rumah, kereta. aku duduk rumah MIL . kereta pun dia xde . aku g keje, aku kne beli kereta .. apapun xdisediakan

12 Balas

Sabo la sis. Saya dh 6 tahun dok ngn MIL. Pantang Saya siap2 amek confinement lady, sebab saya pun anak petama dan sgt blur2. Lain2 biasala dok 1 umah reramai nih byk la hal kan. Moga sis tabah

4y ago

tq . tp budget takde nk ambik confinement lady. kusut suami sy -nur