just sharing

tak tahu lah apa nasib aku ni... duduk rumah MIL, tak disayangi . ni nk due dah ni . berpantang pun confirm2 lah xde org nk jaga . semua kne buat sndiri . stress.... hmmmm... xde tmpt aku nk luah. xde tmpt utk aku share benda ni . kadang aku rasa mnyesal . menyesal kawen tp xpastikan bakal suami aku tu ada rumah, kereta. aku duduk rumah MIL . kereta pun dia xde . aku g keje, aku kne beli kereta .. apapun xdisediakan

12 Balas

Be strong sis.. ujian org lain2.. ni mgkin ujian utk sis.. stay positive and berdoa kay sis..

4y ago

tq -nur

Cari la rumah sewa. Tak apa pantang sendiri. Tak ada apa2. Janji diri kuat.

4y ago

suami xmampu kak nak cari rumah sewa . 😢 -nur