just sharing

tak tahu lah apa nasib aku ni... duduk rumah MIL, tak disayangi . ni nk due dah ni . berpantang pun confirm2 lah xde org nk jaga . semua kne buat sndiri . stress.... hmmmm... xde tmpt aku nk luah. xde tmpt utk aku share benda ni . kadang aku rasa mnyesal . menyesal kawen tp xpastikan bakal suami aku tu ada rumah, kereta. aku duduk rumah MIL . kereta pun dia xde . aku g keje, aku kne beli kereta .. apapun xdisediakan

12 Balas

Adatlah.. Sy duduk serumah dgn MIL and 2 adik ipar. Bnyk benda la xkena. Memg terasa sgt. Sy buat pekak je. Lantak la nk ckp ape. Janji suami ada jaga makan minum keperluan sy dgn baby yg bakal lahir ni. And suami pun ckp jaga keperluan sy dgn suami je dh ckup. Kalau ikotkan pun MIL xkasi suami sy tutup kedai sementara utk jaga sy pantang nnti. Takut rugi xmeniaga. Tpi suami abaikan je. Suami lebih faham keadaan sy. Family sy semua duk jauh and keje. Xde sape nk jaga sy kat sni. MIL pun dh xlarat, uzur dh. So suami la kena jaga semuanya. Sy pun xharap sgt MIL or ipar perempuan jaga.. Ckup la ada suami sy.

4y ago

bagus lah suami boleh jaga. yg mana xdpt jaga, xambik tahu,xdpt cuti . hmm -nur