just sharing

tak tahu lah apa nasib aku ni... duduk rumah MIL, tak disayangi . ni nk due dah ni . berpantang pun confirm2 lah xde org nk jaga . semua kne buat sndiri . stress.... hmmmm... xde tmpt aku nk luah. xde tmpt utk aku share benda ni . kadang aku rasa mnyesal . menyesal kawen tp xpastikan bakal suami aku tu ada rumah, kereta. aku duduk rumah MIL . kereta pun dia xde . aku g keje, aku kne beli kereta .. apapun xdisediakan

12 Balas

Be strong awak.. Wlpon sy xde dlm situasi sis.. Sy hrp sis bykkan berdoa n sbr sbr dan sbr.. InshaAllah ujian utk oeg sbr ni bsae gnjaran.. Lagi2 ibu mengandung.. Doa tnpa hijab.. Doa byk2.. Sy wlpon duk umah sewa.. Klo blik jmpe mil.. Ade je laa die nak complained.. Kdg kdg smp gduh gan suami psl isu ni.. Tp nk wt cmne sbr jelaa. Kite kwen ni kwen gan fmly die skli.. Nak x nak kena harung.. Mse preggy smp laa skg ujian gan mil plus kaka ipar tu ade.. Tp lme2 rs mcm lali.. Penat jg ht org.. Kdg kdg kena ckp jg ape kite rs..sy hrp ade hikmah disbalik ujian sis, sy dan mumy2 yg lain.. Stay strong yeee.. Oh anyway sy dlu pantang sorg jg.. Anak frst.. Suami cuti smggu je.. Mil sy ade knflik gan sy.. Die ckp nak jg bby je bkn sy.. So sy ckp xpyh.. Sbb bby tu susu je.. Nk jg ape 😂.. So sy pntang sorg lps suami keje smggu.. Sy mse bersalin buasir kluar sbsar ibu jari, jht n koyak byk jg. 2nd dgree.. Anak msuk wad kning 3 hr.. N sy stay kt wad.. Mmg strggle pantang xde pnglaman.. Tp kena kuat utk anak.. InshaAllah Allah bg kekuatan.. Sis kena kuat

4y ago

tq tips