just sharing

tak tahu lah apa nasib aku ni... duduk rumah MIL, tak disayangi . ni nk due dah ni . berpantang pun confirm2 lah xde org nk jaga . semua kne buat sndiri . stress.... hmmmm... xde tmpt aku nk luah. xde tmpt utk aku share benda ni . kadang aku rasa mnyesal . menyesal kawen tp xpastikan bakal suami aku tu ada rumah, kereta. aku duduk rumah MIL . kereta pun dia xde . aku g keje, aku kne beli kereta .. apapun xdisediakan

12 Balas

Tiap orang berbeza cabaran dan dugaannya sis. Cuma percaya dan yakinlah pada Allah, setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya. Allah lebih tau apa yg terbaik. Sentiasa berbaik sangka pada Allah ye. Allah uji kita ikut kemampuan kita. Maaf sy hanya mampu menitipkan kata2 ini buat sis kerana saya tiada di situasi sis. Tp percayalah, saya dan lain2 juga ada dugaan untuk kami 😊

4y ago

terima kasih .sy mmang perlukan sokongan sekarang ni . lebih2 lg sy ada depression. -nur