Sedih & Kecewa dgn diri sendiri

Tak dapat bg full breastfeed kat baby , usia baby baru 17hari.. Start bg susu formula sedikit masa baby 2kali admit ward sbb jaundice..dah makan makanan yg boleh bykkan susu skli beli produk smpai beratus ringgit pun x mampu bykkan susu.. rasa kejam pula tak dpt susukan baby 😭

5 Balas

positif jee. baby masih kecik perut pon kecik je. susu ikut demand baby awakk. so positif je, jgn stress tu boleh jd sebab susu drop