Pemberian susu pada baby

Hai ibu2, sy nak tany macam mana ibu2 start bg susu formula pada baby? baby sy baru nak masuk 2 bulan lagi seminggu sy nak masuk kerja. Suami sy da beli susu formula tp sy tak nak bg since baby sy full bf and sy nak start buat stock susu. sekali pump dapat 3oz tp suami sy takut baby tak cukup minum susu. #pleasehelp #firstmom #firstbaby

1 Balas

Kena ada kerjasama suami jika nak full breast feeding dan ada ilmu utk nak jd EBM (susu perahan) mom. Boleh hubungi kaunselor penyusuan susu ibu bertauliah utk tahu mengenai perkara ni