susu formula spjg kelahiran

ada tak sma kes dgn sy, oleh krna first mom to be, terbagi anak susu fm since lahir tp pnh bg susu bdn mllui pam sbb xterbelajar utk bf cara btl, and then nak bg baby start hisap bf balik d usia sebulan ? tp baby dh x knl puting but im trying utk bg . yala penat jgk kn beli susu #SeriusTanya

3 Balas

blh try nipper shield..mcm anak sy awal haritu terbagi botol juga, lepas bbrp hari..okay blh direct feeding

3w ago

yg sy punya lekat je kt badan..tp ada ruang antara nipple n tmpt hisap pada nipple shiled tu( blh nmpk susu terkumpul)

sama la skrg anak taknak hisap.guna nipper shield pon xnak jgk.xtau nak buat cmmner

boleh. tp kena sabar. buat skin to skin, oral stimulation.

3w ago

baiklahh