Supplement

Tadi sy buka buku pink di kk kandungan 9w tapi nurse tak bekalkan apa2 ubat..memang macam tu ke sekarang? Sy pun terlupa nak tanya nurse…🥲

6 Balas

Selalu nurse yang bagi bukan doktor, awk boleh jumpa balik dekat nurse atau awk boleh beli ubat dekat farmasi luar

Aah saya pun mcm tu. Teruskan makan folic acid je. Nanti next appoinment nurse akan tukar ubat lain

mungkin dia terlupa kot. awak boleh makan folic acid dulu buat masa ni

sama la Sye..doc just tanya saja tapi xbg ubat😑

kene tny nurse balik.kadang nurse lupa nk bagi

maybe dia lupa