berat baby

Tadi scan berat baby 2.17kg da 34 week..ada tak yg sama dgn saya..?korang 34 weeks brpa berat bby?

55 Balas

Sometimes it is different for everyone. If its a baby boy and will be much bigger and heavier, if its a baby girl then will be smaller and lighter. It also depends on parents too, if they are big or small size.

sy sebelum raya hri tu 33 week chekup berat baby doktor ckp 1.8kg je,risau mcm ringan pulak baby, lpas tu td checkup 35week baby da 2.4 kg, doktor tu ckp td salah mungkin mse scan hri tu ringan btul😅

4y ago

Sy pon mase 33 weeks bby 1.89 .. scab 36 weeks 2.6 kg .. bby cpat naik berat bdan die

Sy 37 weeks 2 day scan hari ni 2.84kg 😍 doctor said just right, not too big and not too small. Hopefully next week boleh kluar dah

5y ago

cant wait mommy! 😍

Sy mse 28w dr ckp berat bby cuma 1kg lbh je..alhmdulillah 38mgu 5hri lhir la si putera dgn berat 2.28kg..skrg nk msuk 6bln berat 8kg dh

Sy 34w 2.1kg..kna jmpa pakar next week..bby kecik.. sbb ms 31w 1.7kg..skrg 36w xtau berapa lg hrp naiklah.. klau x kna induce

5y ago

Kesian yee.. Kena induce sbb bby kecik ke.. So knp xleh biarkn LG dia kt dlm perut.. Just amik apa2 ubt.. Maaflaa.. Tny.

Lps bersalin baby mesti besar tu... Sy 36 week scan baby 2.1kg ..tp masa bersalin 3.2 kg

Kadang tak tepat sangat, scan anak ke 6 sebelum bsalin, doktor kata dlm 3.1 je..sekali kluar 4 kilo😅

34 weeks ritu scan baby sy 2.68kg.. Skrg dh 39 weeks tgu hari xtau la berat berapa skrg. 😚

Sye 32weeks baby 2.10kg..selera makan bertambah sekarang, sampai doc suruh contol sikit 😂

Kadang tak tentu juga beratnya. Ank no 2 saya scan 2.8kg sekali keluar 3.5 kg. 😅