Berat Baby

Hai semua, saya sekarang dah masuk 34 week. Buleh tak ibu ibu semua share dgn saya berat baby korang time 34 week ? Thankyou #firstbaby #bantusharing

4 Balas

hai,sy 36w nnty bru scan gn dr skg x tau lg berat bby brpe.. esok bru msuk 34w.. first mom juga 🥰

saya scan last masa 33w 2.4kg . hari ni dah 34w6d taktau berapa . app hosp pun nanti masa dah 37w

9mo ago

sy scan 33kg ari tu 1.9kg..next scan 36w..hrp bby ada pnmbhn berat .🤲

Saya 34w haritu scan doctor kata berat baby 2.4kg.

9mo ago

Normal je. Cuma besar sikit jee. So takde apa yg perlu dirisaukan

34week 2kg