Berat baby 34 week

Korang nk tye,😊 berat baby normal x 2.5kg dlm 34 week?😅 ghiso… doc ni xckp ape plk.

7 Balas

sy scan 34 week 2.6kg td jumpa o&g 36 week berat baby da 2.9kg.. alhamdulillah baby sihat tp serammm 🥹 masuk² je jumpa doc td dia cakap kecik je org nya skali scan hamek ko 😅 dia boleh kata normal ni, biasa la anak pertama mcm² teringin mintak makan sedap².. dia x tau mlm kita diet x makan nasi.. doakan sy bersalin awal ye 37 week x nak tunggu due da.. 😬

7mo ago

tula risau x larat nak teran je nt, mak nya kurus je.. 😅 doc o&g boleh kata berat ni normal, makan mcm biasa x payah diet.. mungkin skrg standard baby kne 3kg kalau bawah 3kg d kata nya kecil.. 🤔 kalau tgok graf kk ngn hosp punya carta x sama..

Saya masa scan 33w4d pula 2.4kg doctor kata besar 🤣 ni nxt week 36w scan lagi xtau brpa la berat dah tu. Saya masuk 32w scan baby cepat besar dari week spatutnya . Sblum tu ok je ikut perkembangan week. Docto ckap sbab saya bnyak mkan and slalu mkan minum manis sbab tu baby besar haha

7mo ago

Tu la sis. Gdm takde tp baby membesar dngan jayanya🤣 harap branak la 37w camru mmg xnak tunggu smpai due. Risau x terteran nnt xckup nafas ahaahhaha

Kalau doktor tak cakap apa, maksudnya normal. Awak checkup KK ya? Doktor KK ni kalau kandungan kita ada masalah, doktor akan buat refer letter ke pakar. Kalau awak tak dapat refer letter, then nothing to worry 😊

7mo ago

InshaAllah. Moga yang baik2 saja. Semoga dipermudahkan urusan🌹😊

Saya 33 weeks berat 2.4 kilo. Now nak masuk 35 weeks x Tahu berapa. Tunggu 36 weeks nanti scan app kk hhhehehe ❤️ semoga anak Kita membesar dengan baik dan sihat ❤️

7mo ago

Haha yke. Kan. Tula .😅 Aamiinyarobbalalamin🤲.

sy last scan 32w5d berat bby 1.9kg. skrg dh nk masuk 35w. normal tu 2.5kg. jgn besar2. susah nk teran nanti 😅😅

7mo ago

Hahah😅 tula ghisau jugak kan. semoga anak2 kita semua sihat 🤲

Sy 35w baby 3kg doc kata normal je hehe mungkin boleh kurang atau lebih sikit bila beranak nanti

saya 35 week 2.5kg Doktor ckp besar. huhu..