6W5D

Tadi saya ada pergi klinik untuk scan baby 6week tapi doktor kata kosong?? Siapa pengalaman macam ni

6W5D
70 Balas

Sy.. dah la pi swasta.. terbang 180.. scan atas.. scan bawah.. doc kate kosong.. wat upt ..doc taknk tgu lama result. Dia kata tak mengamdung. ( padahal da cek upt kat umah, naik 2 line satu kabur ). Doa bg ubat kuatkan rahim, kalu betol pregnant la. Klu tak, makn ubat ni period turun. Padahal pi sana nk taw knape bleeding.. ngam2 lpas makn ubat, 3 hari pastu period darah ketol 7 hari.. cek upt negatif da..