6week baru nmpk kantung kosong

Aslam..nk tnya normal ke klau scan baby 6week baru nmpk kantung je,bby blm nmpk..nmpk kantung kosong..pergi scan sbb ada koko2 cmpur darah sikit.. 2week lg doktor sruh dt scan blik

13 Balas

Normal. Saya dulu pun ada brownish spotting keluar for a week jugak. Pergi scan nampak kantung je. Repeat scan after 2 weeks baru dgr heartbeat. Alhamdulillahh now dah 3rd trimester. Jgn risau k. Banyakkan berehat. Bed rest je kalau boleh. Semoga dipermudahkan urusan

Waalaikumsalam..normal sis saya baru 7 week nampak kantung je..sekali guna TVS nampak heartbeat baby..syukur kandungan sihat sbb saya spotting masa ni tu la sbb check guna TVS

normal sis...saya pun sblm ni sama cam sis.. kandungan masih muda jdi mmg x nmpk lg babynya.. selalunya dok akn repeat scan 2 week.. apa2 semoga sis & baby sihat🤗

normal. sbb thn lpas saya scan 6week sma mcm tu kantung ada baby blm nmpk kata doktor. alhamdulillah dah branak.🤭 apap² pn jga kesihatan & bnykkn brehat.😊

saya 6w6d dah nampak janin + heartbeat . kalau ada bleeding/spoting p hosp ye . sbb sy dlu spoting pink pink lepastu tukar jd koko . terus bleeding dan gugur .

Normal. Tp kalau ada kluar something mmg kne g klinik. Sb lain org lain simptom. Mcm sy masa awal2 ary tu pun ada kluar spotting coklat. Alhamdulilah ok

normal, kalau baru nampak kantung. nak nmpk janin dn dgr heartbeat around 8-9w keatas. tapi bergantung juga. ada yg lewat dr ni pon ada.

Normal sis, saya 6 week pun nampak kantung je, tapi terus saya scan dari bawah, barulah nampak semua dengan denyut baby sekali

Normal sy 6week 4days nmpak kantung n yolk sac je .. repeat scan 8week dh nmpak baby n heartbeat ..

Saya dulu 6week pon nampak kosong je. Repeat scan lagi 2 minggu nampak dah janin dan heartbeat dia