Nak jawapan yang betul

Tadi pergi buka buku pink . Scan baby doktor cakap belum 8week tapi last period 06/06/19 . Kandung masih kecik lagi . Macam mana nak buat

22 Balas

Itu normal. Sy hr tu ikut apps 7 w. G bukak buku nurse cek perut 6w bila scan 5 w

5y ago

Nampak kantung ja. Tu yg second scan tgk dah 12w alhamdulillah nampak Baby ngan degupan jantung dah. Tp ni dpt tahu results minum air gula sangkut pulak

Same la kite td....buat buku dokter scan ckp baby br 8week...tp period 28.5 last

5y ago

Due date sy 17.3

Lebih kurang je kita . Mmg kecik lg tp scan dh nampak heartbaby dah

Xpe sis. Nt scan lagi akan nmpak si comel sis..

Boleh try cek dlm goggle guna baby center app

Ikut date doc sruh p buka buku.. Biasa 10w

6/6 tu hari pertama period ka

5y ago

Oh yeke sebab doktor cakap baby saya kecik macam bukan 8week macam tu . Dia kata macam 6week

Terimakasih semua umi²

Maybe ovulasi awk lambat.

5y ago

Mungkin lah . 20hb scan lagi

Sy tlg kira td

5y ago

Ok² ws sy 0174434220