Nak jawapan yang betul

Tadi pergi buka buku pink . Scan baby doktor cakap belum 8week tapi last period 06/06/19 . Kandung masih kecik lagi . Macam mana nak buat

22 Balas

Sya dulu mcm tu..sbb jenis period xtetap.. bila dokter scan baby kecik n Gestational age lambat 2 minggu.. jd tarikh REED tukar ke tarikh yg dlm ultrascan tu..

Akak maaf bertanya.. Saya jugak sedang prngt anak tidak saf taraf.. Tapi masih boleh ke bin or binti kan ayahnye?

4y ago

Alhamdulillah rezki ank.. Allahu bersyukur sgt2 bby dpt bin kan suami y bertanggungjawab..