Buka buku pink

Hai , sya baru scan semalam .. Ikutkan 7w, tapi doktor cakap baru 6w . Dah nampak kantung . Bila bole buat buku pink ? Sebab ada yg cakap lps cek upt positif terus buat . Ada yg kata kena tunggu nampak baby dulu baru bole buat sebbanya doktor nak tentukan duedate . Mcm mana ye ?

3 Balas

Saya call KK masa 8 weeks and diorg bagi tarikh appointment utk bukak buku dalam 10 weeks. Rasanya boleh cuba call KK dulu utk dapatkan tarikh appointment cuma kena bersabar la kalau call kk.

sya pun bru scan smlm 8week doctor luar da sruh buka buku pink tpi call poliklinik bgi appointment time 12week.. doctor luar hairan kenapa dorg bagi tarikh app lewat sgt

10w mcm tuh bole da buka ataupun awak call je kk yg awak nak g tanya bila bole buka buku.

2y ago

okay timakasihhh ..